Tooted Horeca-le

Arahhisehalvaa - 2 kg / 8 kg

Vanillile ja karamellimassile iseloomuliku maitsega ja maapähklitega halvaa, mis on tänu muredale konsistentsile ja kiulisele struktuurile kergelt lõigatav.

Koostisosad: MAAPÄHKEL, glükoosisiirup, suhkur, lagritsaekstrakt, lõhna- ja maitseaine. Ei sisalda GMO-sid.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: energiasisaldus 1980 kJ / 475 kcal, rasvad 27,4 g, millest küllastunud rasvhapped 3,8 g; süsivesikud 41,8 g, millest suhkrud 26,7 g; valgud 13,1 g, sool 0 g.

Pakend: kaalutoode, kilekotis 2 x 1,0 kg, lainepappkastis (390*280*160 mm) netto 8,0 kg.
Säilivusaeg: min 3 kuud jahedas, hästi ventileeritud ruumis suhtelise õhuniiskusega max 70%, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

Biskviitpõhi hele - 3,3 kg (6 x 550 g)

Biskviidile omase pehme tekstuuriga ning ilma kõrvalmaitse ja -lõhnata, kodumaisest toorainest kollane alustoode, mis loob kindla ja neutraalse põhja meeldejäävatele maitseelamustele.

Koostisosad: NISUjahu, suhkur, koguMUNAmass, vesi, maisitärklis, vahustuspasta (vesi, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid E471, rasvhapete polüglütseroolestrid E475; looduslik lõhna- ja maitseaine), LÕSSIpulber, kergitusaine: küpsetuspulber (E450(i), E500(ii), NISUjahu), sool. Tootes ei ole kasutatud geneetiliselt muundatud tooraineid.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta keskmiselt: energiasisaldus 1577 kJ / 373 kcal, rasvad 4,7 g, millest küllastunud rasvhapped 1,7 g; süsivesikud 72,9 g, millest suhkrud 39,7 g; valgud 8,9 g, sool 0,98 g.

Pakend: kuue lehe kaupa kilekotis, mis on omakorda kartongkastis, netokaaluga 3,3 ± 0,3 kg (550 ± 50 g x 6). Iga biskviidilehe vahel on küpsetuspaber. Pakenditel on toiduga kokku puutuda lubav tunnistus.
Toode: Ühe biskviidipõhja mõõt 570*400 ± 10 mm, paksus 8-10 mm. Servad on lõigatud. Toote brutokaal 3,707 kg, millest kast 0,377 kg, kilekott 0,028 kg ja käsikile 0,002 kg. Kasti suurus 585*450*70 mm.

Säilivusaeg: 42 päeva temperatuuril +2 kuni +6 °C, suhtelise õhuniiskusega mitte üle 75%.

Biskviitpõhi kakao - 3,3 kg (6 x 550 g)

Biskviidile omase pehme tekstuuriga ning kakaomaitse ja-lõhnaga, kodumaisest toorainest pruunikas alustoode, mis loob iseloomuliku põhja meeldejäävatele maitseelamustele.

Koostisosad: suhkur, NISUjahu, koguMUNAmass, vesi, kakaopulber 4%, maisitärklis, toiduvärv E150c, vahustuspasta (vesi, emulgaatorid: rasvhapete mono- ja diglütseriidid E471, rasvhapete polüglütseroolestrid E475; looduslik lõhna- ja maitseaine), kergitusaine küpsetuspulber (E450(i), E500(ii), NISUjahu), sool. Tootes ei ole kasutatud geneetiliselt muundatud tooraineid.

Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt: energiasisaldus 1433 kJ / 339 kcal, rasvad 4,8 g, millest küllastunud rasvhapped 2,0 g, süsivesikud 63,3 g, millest suhkrud 36,4 g, valgud 9,1 g, sool 0,6 g.

Pakend: kuue lehe kaupa kilekotis, mis on omakorda kartongkastis, netokaaluga 3,3 ± 0,3 kg (550 ± 50 g x 6). Iga biskviidilehe vahel on küpsetuspaber. Pakenditel on toiduga kokku puutuda lubav tunnistus.
Toode: Ühe biskviidipõhja mõõt 570*400 ± 10 mm, paksus 8-10 mm. Servad on lõigatud. Toote brutokaal 3,707 kg, millest kast 0,377 kg, kilekott 0,028 kg ja käsikile 0,002 kg. Kasti suurus 585*450*70 mm.

Säilivusaeg: 42 päeva temperatuuril +2 kuni +6 °C, suhtelise õhuniiskusega mitte üle 75%.

Kaeraküpsis, krõbe purustatud - 5,0 kg

Paljude põlvkondade jooksul tuttavaks saanud kodumaine helepruunist küpsisemassist maiustus – mitte liiga magus ja parasjagu toitev.

Koostisosad: suhkur, KAERAhelbed (33%), margariin (palmi-, kookos-, võiseemnikuõli, vesi, sool, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid E471, lõhna- ja maitseaine, antioksüdant askorbiinhape E300, toiduvärv beetakaroteen E160a), NISUjahu, kergitusained (küpsetuspulber [E450(i), E500(ii), NISUjahu], ammooniumvesinikkarbonaat E503). Võib sisaldada vähesel määral MUNA ja MANDLEID. Ei sisalda GMO-sid.

Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt: energiasisaldus 2072 kJ / 495 kcal, rasvad 24,7 g, millest küllastunud rasvhapped 12,4 g, süsivesikud 60,8 g, millest suhkrud 35,9 g, valgud 5,4 g, sool 0,8 g.

Pakend: kilekotiga vooderdatud lainepappkast, netokaaluga 5 kg
Säilivusaeg: min 3 kuud toatemperatuuril, hästi ventileeritud ruumis suhtelise õhuniiskusega max 75%, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.

Lehttaigen, sügavkülmutatud - 1,0 kg (4 x 0,250 kg)

Kodumaisest toorainest kreemikasvalge lehttaigen on kõrvalmaitse ja -lõhnata ning sobib ümbritsema kõige erinevamaid täidiseid – nii soolast, magusat kui haput.

Koostisosad: NISUjahu (sh antioksüdant E300), margariin (palmi- ja rapsiõli, vesi, emulgaatorid: E471, E475, E322; happesuse regulaator E330, sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv E160b(i)), vesi, suhkur, koguMUNAmass, sool. Ei sisalda piimatooteid ega GMO-sid.

Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt: energiasisaldus 1387 kJ / 332 kcal, rasvad 17,8 g, millest küllastunud rasvhapped 8,7 g; süsivesikud 35,7 g, millest suhkrud 2,3 g; valgud 6,1 g, sool 0,67 g.

Pakend: OPP kile (flowpack) netokaaluga 1,0 kg, lainepappkast netokaaluga 10 kg.
Säilivusaeg: temperatuuril -18 °C kuni 12 kuud. Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada.

Kasutusjuhis: Tainas sulatada enne kasutamist. Soovitatav sulatusaeg on 1 tund toatemperatuuril. Peale sulatamist vormida tainast soovitud kujuga tooted, asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetada temperatuuril 220 °C 10 min.

Pärmi-lehttaigen, sügavkülmutatud - 1,0 kg (4 x 0,250 kg)

Kodumaisest toorainest kreemikasvalge pärmi- lehttaigen on kõrvalmaitse ja -lõhnata ning sobib ümbritsema kõige erinevamaid täidiseid – nii soolast, magusat kui haput.

Koostisosad: NISUjahu (sh antioksüdant E300), margariin (palmi- ja rapsiõli, vesi, emulgaatorid: E471, E475, E322; happesuse regulaator E330, sool, lõhna- ja maitseaine, toiduvärvid: E160b(i), E160a), vesi, koguMUNAmass, suhkur, pärm, jahuparendaja (NISUjahu, NISUgluteen, emulgaator E472e, suhkur, antioksüdant E300, ensüümid), sool. Ei sisalda piimatooteid ega GMO-sid.

Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt: energiasisaldus 1387 kJ / 332 kcal, rasvad 17,1 g, millest küllastunud rasvhapped 8,4 g; süsivesikud 36,4 g, millest suhkrud 2,6 g; valgud 6,7 g, sool 0,7 g.

Pakend: OPP kile (flowpack) netokaaluga 1,0 kg, lainepappkast netokaaluga 10 kg.
Säilivusaeg: temperatuuril -18 °C kuni 12 kuud. Pärast sulatamist uuesti mitte külmutada.

Kasutusjuhis: Tainas sulatada enne kasutamist. Soovitatav sulatusaeg on 1 tundi toatemperatuuril. Peale sulatamist vormida tainast soovitud kujuga tooted ning kergitada (30-60 min), asetada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetada temperatuuril 185-190 ºC 10-15 minutit.

Martsipanimass 5,0 kg

Kollakasvalge martsipanimass on ilma kõrvalmaitse ja -lõhnata ning tuntavate suhkrutükkideta, elastne ja ühtlase konsistentsiga toormaterjal kõige erinevamate maiustuste vormimiseks.

Koostisosad: suhkur, MAAPÄHKEL, glükoosisiirup, LÕSSIpulber, vesi, piiritus, lõhna- ja maitseaine, stabilisaator invertaas.

Toitumisalane teave 100 g kohta keskmiselt: energiasisaldus 1785 kJ / 423 kcal, rasvad 11,3 g, millest küllastunud rasvhapped 1,6 g; süsivesikud 71,9 g, millest suhkrud 64,4 g; valgud 7,5 g, sool 0,1 g.

Pakend: kilega vooderdatud, pappkast netokaaluga 5,0 kg.
Säilivusaeg: 2 kuud jahedas (soovitavalt 18 ± 3 °C), hästi ventileeritud ruumis suhtelise õhuniiskusega max 75%, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.