Tooted      Uudised      Kontakt      
Piparkoogid 700 g Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine. Netokaal 700 g Säilivusaeg 9 kuud 12 tk kastis Tootekood 500037 EAN 4740059077405 Piparkoogid 700 g

Sada aastat

meeleolukaid maitseid

Piparkoogid 700 g

Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine.

Piparkoogid 700 g

Netokaal 700 g

Säilivusaeg  9 kuud

12 tk kastis

Tootekood 500037

 

EAN 4740059077405

Marmiton
Kondiitritoodete tootja Marmiton AS pakub tootegruppidest vahvleid, marmelaade, martsipane, halvaasid, küpsiseid, küüslauguleibu, piparkooke, biskviite.

Tooted
Pakume ka sügavkülmutatud pagaritooteid, tootenimistus on: pärmi-lehttaigen, pärmitaigen, lehttaigen, baguette, leib, pitko, erinevad väikesaiad.

100 aastat
Nüüdseks juba sajandijagu tagasi Rudolf Klaussoni poolt asutatud kommivabrik asus Jahu tänaval Tallinnas ja oli 81 töötajaga Eesti neljas magusatootja.

Kontakt
Marmiton AS, Reg: 10101179
Silikaltsiidi 12/1, Tallinn 11216, Eesti
Tel: +372 6271 733
E-mail:
www.marmiton.ee

Veebidisain ja FastLion CMS aara.ee

Piparkoogid 700 g

Netokaal 700 g Säilivusaeg 9 kuud 12 tk kastis Tootekood 500037 EAN 4740059077405 Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine.

Piparkoogid 700 g

www.marmiton.ee © 2020 Marmiton AS »