Tooted      Uudised      Kontakt      
Piparkoogid 180 g Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine. Netokaal 180 g Säilivusaeg 12 kuud 30 tk kastis Tootekood 500097 EAN 4740059007747 Piparkoogid 180 g

Sada aastat

meeleolukaid maitseid

Piparkoogid 180 g

Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine.

Piparkoogid 180 g

Netokaal 180 g

Säilivusaeg  12 kuud

30 tk kastis

Tootekood 500097

 

EAN 4740059007747

Marmiton
Kondiitritoodete tootja Marmiton AS pakub tootegruppidest vahvleid, marmelaade, martsipane, halvaasid, küpsiseid, küüslaauguleibu, piparkooke, biskviite.

Tooted
Pakume ka sügvkülmutatud pagaritooteid, tootenimistus on: pärmi-lehttaigen, pärmitaigen, lehttaigen, baguette, leib, pitko, erinevad väikesaiad.

100 aastat
Nüüdseks juba sajandijagu tagasi Rudolf Klaussoni poolt asutatud kommivabrik asus Jahu tänaval Tallinnas ja oli 81 töötajaga Eesti neljas magusatootja.

Kontakt
Marmiton AS, Reg: 10101179
Silikaltsiidi 8, Tallinn 11216, Eesti
Tel: +372 6271 733
E-mail:
www.marmiton.ee

Veebidisain ja FastLion CMS aara.ee

Piparkoogid 180 g

Netokaal 180 g Säilivusaeg 12 kuud 30 tk kastis Tootekood 500097 EAN 4740059007747 Koostisosad: nisujahu, suhkrusiirup, taimne rasv (palmi- ja võiseemnikuõli, emulgaator rasvhapete mono- ja diglütseriidid, lõhna- ja maitseaine, toiduvärv beetakaroteen), suhkur, maisitärklis, rapsiõli, kergitusaine naatriumvesinikkarbonaat, munamass, vürtsid (ingver, nelk, kaneel), sool, lõhna- ja maitseaine.

Piparkoogid 180 g

www.marmiton.ee © 2020 Marmiton AS »