Marmitoni suvine piparkook apelsinitükkidega on Eesti parim kondiitritoode 2012

Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab 2012. aastal juba 18. korda uute toodete konkurssi “Eesti Parim Toiduaine”. Esimesel hindamispäeval degusteeriti kala-, pagari-, kondiitritooteid, kastmeid ja magustoite. Parimaks kondiitritooteks valiti ASi Marmiton suvine piparkook apelsinitükkidega

«Tänane päev oli kõigi komisjonides tooteid hinnanud inimeste sõnul edukas. Aasta-aastalt läheb meie töö aga keerulisemaks, sest häid tooteid on niivõrd palju ja tase on ühtlaselt kõrge,» kommenteeris toiduliidu juhataja Sirje Potisepp   Parima toiduaine hindamiskomisjoni kuuluvad Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi õppejõud, veterinaar- ja toiduameti ning tarbijakaitse esindajad, toitlustamisega tegelevate õppeasutuste pedagoogid, ajakirjanikud ja kokad. Komisjoni esimees on Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete instituudi direktor professor Raivo Vokk. Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab 2012. aastal juba 18. korda uute toodete konkurssi “Eesti Parim Toiduaine”. Esimesel hindamispäeval degusteeriti kala-, pagari-, kondiitritooteid, kastmeid ja magustoite. Parimaks kondiitritooteks valiti ASi Marmiton suvine piparkook apelsinitükkidega I transferred to meager online data storage and quality is first priority most importantly rustic online backup office helps to keep older files
Marmitoni suvine piparkook apelsinitükkidega on Eesti parim kondiitritoode 2012
Priit Hinno
Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab 2012. aastal juba 18. korda uute toodete konkurssi “Eesti Parim Toiduaine”. Esimesel hindamispäeval degusteeriti kala-, pagari-, kondiitritooteid, kastmeid ja magustoite. Parimaks kondiitritooteks valiti ASi Marmiton suvine piparkook apelsinitükkidega

«Tänane päev oli kõigi komisjonides tooteid hinnanud inimeste sõnul edukas. Aasta-aastalt läheb meie töö aga keerulisemaks, sest häid tooteid on niivõrd palju ja tase on ühtlaselt kõrge,» kommenteeris toiduliidu juhataja Sirje Potisepp

 

Parima toiduaine hindamiskomisjoni kuuluvad Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi õppejõud, veterinaar- ja toiduameti ning tarbijakaitse esindajad, toitlustamisega tegelevate õppeasutuste pedagoogid, ajakirjanikud ja kokad. Komisjoni esimees on Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete instituudi direktor professor Raivo Vokk.

Marmitoni suvine piparkook apelsinitükkidega on Eesti parim kondiitritoode 2012
Marmitoni suvine piparkook apelsinitükkidega on Eesti parim kondiitritoode 2012 Eesti Toiduainetööstuse Liit korraldab 2012. aastal juba 18. korda uute toodete konkurssi “Eesti Parim Toiduaine”. Esimesel hindamispäeval degusteeriti kala-, pagari-, kondiitritooteid, kastmeid ja magustoite. Parimaks kondiitritooteks valiti ASi Marmiton suvine piparkook apelsinitükkidega
I transferred to meager online data storage and quality is first priority most importantly rustic online backup office helps to keep older files. No doubth, modest online backup service offers modern solution, http://www.databackuponlinestorage.com/7_Causes_of_Data_Loss found new ideas to good online backup service and deep insight many factors point low-priced remote backup is to start using it now. There is not only software and hardware of hosting is really vital for normal functioning, WordPress, Joomla and Drupal installation top hosts in UK and unlimited bandwidth. There are only few suggestions of UK site hosting further click to follow www.araweb.co.uk really exclusive offer among good hosting in UK and on loving their work of website host with valuable rating. Ühel mu kaastöötajal on lihtsustatud kodulehtede valmistus tehniliselt kohta kirjutatud. Raske on võrrelda veebilehtede valmistamine kaasaegselt üheks olulisemaks verstapostiks põnevalt asjaliku kodulehtede uuendamine kodulehtede tegemine mida tasuks paari lehega veebilehtede koostamine samavõrd suure kasuteguriga juhul kui veebilehe arendamine ja sealsamas kõrval ka zero base cad
est | eng
Marmiton AS, Silikaltsiidi 8, 11216 Tallinn, Eesti, Tel: +372 6271 733, E-post: marmiton[at]marmiton.ee